speuren

Workshop praktijkspeuren/detectie

Graag nodig ik onze leden met hun Ieren uit om deel te nemen aan een workshop praktijkspeuren en detectie op zondag 3 juni a.s te Harderwijk. De workshop wordt verzorgd door de hondenschool Hondenteam van Diko Kamphorst en Janneke de Jong.

Praktijkspeuren houdt in dat de hond zelfstandig een geurspoor moet uitwerken. Bij detectie is het de bedoeling dat de hond op zoek gaat naar een verborgen geurbron of object.
Het belooft een afwisselende en actieve dag te worden voor u en uw Ier!

Wilt u deelnemen aan deze workshop, dan kan u zich tot 28 mei opgeven op de volgende manieren:

- Telefonisch of via Whatsapp op nr. 06-24713416.
- Via een email naar reddevilelize@gmail.com
- Het inschrijfformulier onder aan deze pagina.

De kosten bedragen € 35,- PER HOND. U mag zoveel begeleiders meenemen als u zelf wilt. Het maximum aantal honden is 24 en vol = vol.
Bij inschrijving graag vermelden met hoeveel honden en begeleiders u komt.

We verzoeken u vriendelijk om het verschuldigde bedrag tegelijk met uw inschrijving over te maken naar rekeningnummer NL61 INGB 0000 500024 t.n.v. Penningmeester NITC, onder vermelding van uw naam, het aantal personen en "speurworkshop". Let wel: uw inschrijving is pas rond als u betaald heeft!
Op de dag zelf zijn de organisatoren ook op bovenstaand telefoonnummer bereikbaar.

Aanvang van de speurdag is om 10.00 uur. We vragen alle deelnemers om 09.30 uur aanwezig te zijn, zodat we op tijd kunnen beginnen. De dag zal tot ongeveer 16.00 uur duren.

Programma

Afhankelijk van het aantal deelnemende honden worden de Ieren in een aantal kleine groepen ingedeeld. Ze gaan dan meedoen aan diverse workshops speuren en detectie.

Tijdens de workshops zult u ook meer theoretische informatie krijgen over het speurwerk. Er is genoeg tijd om persoonlijke vragen te beantwoorden.
Op de speurlocatie is een goed geoutilleerde kantine aanwezig waar broodjes, gefrituurde snacks, frisdrank en koffie/thee voor eigen rekening verkrijgbaar zijn.

Adres van de locatie:
Hondensportvereniging DHV Herderewich
Plaggeweg 1
3847 L Harderwijk.