Snertwandeling 2019

De snertwandeling vindt ook ditmaal weer plaats op het mooie strand van Renesse in de provincie Zeeland. We beginnen in het gezellige café-restaurant Zeerust onderaan de duinen met koffie of thee en een echte Zeeuwse bolus. Daarna gaan we ongeveer anderhalf uur wandelen over het strand en door de duinen, afhankelijk van de kou en de zin van de honden om lekker te rennen.
N.B. Er zitten twee trappen in deze wandeling!

  • Programma:
    10.00 uur ontvangst met koffie/thee en Zeeuwse bolus
    plm. 10.30 uur start wandeling.
    Na afloop staat de luxe erwtensoep voor ons klaar.

De kosten bedragen € 11,00 per deelnemer. Het verschuldigde bedrag graag vooraf overmaken naar rekeningnummer NL61 INGB 0000 500024 t.n.v. Penningmeester NITC, onder vermelding van uw lidmaatschapnummer of de naam van het lid wat de betaling doet, het aantal personen en “snertwandeling 20 januari”.

De inschrijving voor de wandeling is gesloten het maximum aantal deelnemers is bereikt.

Op de dag zelf zijn de organisatoren bereikbaar op tel nummer 0652896506

Routebeschrijving naar café-restaurant Zeerust, Rampweg 1, 4325 LG Renesse:

Vanaf de A29 rijdt u richting Zierikzee, over de N59. U volgt de N59 richting Burgh-Haamstede. Bij Serooskerke gaat u bij het tweede stoplicht rechtsaf richting Renesse. Het centrum van Renesse is rond, u gaat links om de kerk en neemt daar de tweede afslag links.
U volgt nu de weg tot het einde en rijdt daar rechts een parkeerterrein op.

Vanaf de A58 neemt u de afslag Goes, Zierikzee. De N256 volgen tot Zierikzee. Het tweede stoplicht links richting Burgh-Haamstede, bij Serooskerke tweede stoplicht rechtsaf richting Renesse, daarna volgt u de route als hierboven.

We rekenen ook dit jaar weer op veel uitgelaten Ieren en hun eigenaren!